Γιορτή Αποφοίτησης σχολικού έτους 2022-23

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου διοργανώθηκε η γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ Γυμνασίου και λήξης του σχολικού έτους. Με την ουσιαστική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων δόθηκαν τα αναμνηστικά δώρα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια τη Γ Γυμνασίου, παρουσιάστηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου, προσφέρθηκε ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς και όλοι μαζί στο τέλος διασκέδασαν με το πρόγραμμα που ετοίμασε ο dj davitis dimitris.
Η Διευθύντρια του σχολείου κ.Ζέττα Βασιλική στον αποχαιρετιστήριο λόγο της αναφέρθηκε στα δύσκολα αλλά και πολύ δημιουργικά τρία χρόνια που μοιράστηκε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου και με συγκίνηση δέχτηκε τα συμβολικά δώρα που της πρόσφεραε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων.
Ο πρόεδρος του ΔΣ Γονέων και κηδεμόνων κ. Μπέγος Κώστας ευχαρίστησε όλους τους γονείς και τους χορηγούς για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση της γιορτής και αποχαιρέτησε με τη σειρα του τους μαθητές της Γ Γυμνασίου, ενώ ευχήθηκε καλή πορεία στη Διευθύντρια του σχολείου στη νέα θέση της.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
 
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Βασιλική Ζέττα
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: