ΔΩΡΕΆ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΌ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΟΜΙΛΟ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “IN LIBRO VITA – ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΗ”

ΔΩΡΕΆ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΌ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΟΜΙΛΟ ΝΟΤΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “IN LIBRO VITA – ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΗ”
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ο Ηλεκτρονικός Ροταριανός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος(Rotary eclub South Greece), με τη σύμπραξη της εθελοντικής ομάδας «In Libro Vita, Δώσε Στο Βιβλίο Ζωή» προχώρησε στην παράδοση του πρώτου μέρους από τη συνολική προσφορά του σε βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με σκοπό τον εμπλουτισμό της νέας βιβλιοθήκης του ιστορικού 1ου Γυμνασίου Σερρών.
Τα βιβλία παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα  Ζέττα Βασιλική, από το νέο μέλος του Ομίλου μας Κατερίνα Λαζαρίδου. Η παράδοση έλαβε χώρα σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα.
Η κα  Ζέττα ευχαρίστησε τον Όμιλο για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της νεοσύστατης βιβλιοθήκης. Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύντομη ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και ειδικά της βιβλιοθήκης. Η δημιουργία της βιβλιοθήκης και η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου της είναι εντυπωσιακή. Έχει δημιουργηθεί μία πολύ όμορφη «γωνιά ανάγνωσης», η οποία ενδείκνυται για τη διεξαγωγή μαθημάτων.
Από πλευράς του Ομίλου, η κ. Λαζαρίδου, αφού ανέλυσε τους σκοπούς και τους στόχους του Ρόταρυ, δεσμεύτηκε ότι ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος θα βρίσκεται στο πλευρό του ιστορικού Γυμνασίου και θα συνεχίσει να συνδράμει όχι μόνο στον εμπλουτισμό της νέας του βιβλιοθήκης. Άλλωστε, η νεότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες προσφοράς έργων του Διεθνούς Ρόταρυ και του Ροταριανού Ιδρύματος.
Η παράδοση των βιβλίων έκλεισε, όπως συνηθίζεται, με αναμνηστικές φωτογραφίες και με την υπόσχεση ότι σύντομα τα μέλη του Ομίλου θα βρεθούν στις όμορφες Σέρρες για να θαυμάσουν από κοντά το 1ο Γυμνάσιο και το έργο της Διευθύντριας κας Ζέττα Βασιλικής.
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: