Νέος σχολικός εξοπλισμός στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών

Νέο σχολικό εξοπλισμό παρέλαβε το 1ο Γυμνάσιο Σερρών από τις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. Το αίτημα είχε υποβληθεί από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας κ. Βασιλική Ζέττα προς αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων υλικών (θρανίων, γραφείων κά ) τα οποία διέθετε το σχολείο.

Συγκεκριμένα παρελήφθησαν  νέα θρανία και καρέκλες μαθητών, ανταλλακτικά για έδρα και πλάτη μαθητικού καθίσματος. πτυσσόμενα καθίσματα για αίθουσα εκδηλώσεων, καθίσματα καθηγητών και έδρες διδασκαλίας καθώς  και γραφεία εργασίας. Η ανανέωση του εξοπλισμού της σχολικής μονάδας συμβάλλει στη δημιουργία του θετικού πλαισίου για την εκπαίδευση των μαθητών μέσα σε αξιοπρεπές και ασφαλές περιβάλλον .

Η σχολική κοινότητα του ιστορικού 1ου Γυμνασίου Σερρών ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συμβολή τους στην ανανέωση του σχολικού εξοπλισμού τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Σερρών κ. Στέλιο Ρίζο και τον υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και το ενεργό ενδιαφέρον τους για το σχολείο μας από την πρώτη στιγμή, όταν το επισκέφθηκαν την ημέρα του Αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς. 

Όσοι στηρίζουν την παιδεία, στηρίζουν το Μέλλον του τόπου, τόνισε η Δ/ντρια του σχολείου κατά την παραλαβή.

Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: