Ενημερωτική συνάντηση γονέων/κηδεμόνων μαθητών Α Γυμνασίου

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και διαδικτυακά λόγω των υγειονομικών μέτρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας σχολείου-οικογένειας, η 1η ενημερωτική συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών της Α’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Σερρών.
Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν στην ψηφιακή αίθουσα της Διευθύντριας του σχολείου και παρακολούθησαν αρχικά μια γενική παρουσίαση των βασικών στοιχείων για την οργάνωση του σχολικού έτους και της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η Διευθύντρια κ. Ζέττα Βασιλική, αφού καλωσόρισε όλους τους γονείς και κηδεμόνες,  αναφέρθηκε στην ιστορία, στο όραμα του σχολείου καθώς και στις πρωτοβουλίες και τους στόχους της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2021-22 με τπρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια της υγείας των μαθητών σε ένα παιδαγωγικά ελκυστικά περιβάλλον.
Στη συνέχεια ο Υποδιευθυντής και οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Α Γυμνασίου ενημέρωσαν τους γονείς για συγκεκριμένα ζητήματα διδακτικής και αξιολόγησης των μαθημάτων και απάντησαν σε ερωτήματα που υποβλήθηκαν.