Το 1ο Γυμνάσιο Σερρών στην 1η Πανελλήνια Διαδικτυακή Εκδήλωση για τη Γαλλοφωνία

Το 1ο Γυμνάσιο Σερρών έκλεισε τις εκδηλώσεις του για τη γαλλική γλώσσα με τη συμμετοχή του στην 1η διαδικτυακή πανελλήνια Γιορτή Γαλλοφωνίας που διοργανώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, με τίτλο Une Fête d’expression créative pour la Francophonie, και η οποία διεξήχθη την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρες 17:00-20:00 παρουσία της εκπροσώπου του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας Rennie YOTOVA.
Το 1ο Γυμνάσιο Σερρών συμμετείχε με ένα βίντεο- εργασία των μαθητών για το Γαλλικό Φιλελληνισμό. Η εργασία δημιουργήθηκε πέρυσι το 2021 με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και διακρίθηκε με τιμητικό έπαινο σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό και το Μουσείο Φιλελληνισμού.
Επίσης συμμετείχαμε με μια συνεργατική εργασία με άλλα τέσσερα σχολεία της Θεσσαλονίκης.
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://l.messenger.com/l.php…rhl5i7ibxbOsadjvnJC3e8nccdb9ZstV7HEOEU461uOUePLvDXFnnOlcNKra4XIU1ZWmG9jmPrhbOukdoMtvJ_52r4SnoSjwCIz06F3Csws08KppmJunrndppmF8CF
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: