Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού σχολείου Ηράκλειας στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Στo πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUSKA229 με κωδικό αριθμό 2019-1-PL01-KA229-064938_5 και τίτλο «I WILL BE IN BUSINESS WORLD» το 2ο Δημοτικό σχολείο Ηράκλειας με τον Διευθυντή του κ. Νίκο Αθανασίου και τους  συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς  από Ρουμανία, Τουρκία, Πολωνία και Πορτογαλία  μαζί με ομάδα μαθητών/τριών  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ιστορικό 1ο Γυμνάσιο Σερρών την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι, μετά το πέρας των προαγωγικών/απολυτηρίων εξετάσεων.

Αρχικά τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ζέττα Βασιλική, η οποία τους μίλησε για την ιστορία του διδακτηρίου και τους ξενάγησε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του. Στη συνέχεια με τη συνδρομή του υπεύθυνου ΕΚΦΕ κ. Μανδηλιώτη Σωτήρη οι φιλοξενούμενοι εταίροι επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικών Επιστημών, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του σχολείου μας.

Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές των ευρωπαϊκών σχολείων αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από το σχολείο μας, στο οποίο έμπρακτα προωθούμε τη συνεργασία με άλλες σχολικές μονάδες