Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων Α΄Γυμνασίου

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου η καθιερωμένη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-23.
Το σχολείο άνοιξε την πόρτα του μετά από δύο χρόνια αποκλεισμού και υποδέχτηκε με χαρά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια του σχολείου για όλα τα ζητήματα της οργάνωσης, λειτουργίας και φοίτησης στο σχολείο. Η Διευθύντρια κ.Ζέττα παρουσίασε το όραμα, τον εσωτερικό κανονισμό, τις καινοτομίες και τις πρωτοβουλίες που έχει προωθήσει το σχολείο τα δύο δύσκολα χρόνια του Covid και τόνισε την ανάγκη αγαστής συνεργασίας όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.
Στη συνέχεια, ο Υποδιευθυντής, η Σύμβουλος σχολικής ζωής, και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς/κηδεμόνες για ειδικότερα θέματα διδασκαλίας και αξιολόγησης των μαθημάτων της Α’ Γυμνασίου. Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Τσούκα.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα προσφέρθηκε κέρασμα υποδοχής σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης  να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.