Το Αστέρι της Ευχής 2023 στο 1ο Γυμνάσιο

Προσπαθούμε να καλλιεργούμε στους μαθητές και τις μαθήτριες τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.Χαιρόμαστε όταν το καταφέρνουμε #Makeawish
Προς 1o Γυμνάσιο Σερρών
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη στήριξή σας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής κατά το σχολικό έτος 2022-2023.
Με τη δωρεά σας συμμετέχετε και εσείς ώστε να εκπληρωθούν ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Το πρόγραμμα Αστέρι της ευχής εδώ και 24 χρόνια αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα εξεύρεσης πόρων του οργανισμού μας ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν ευχές παιδιών που έχουν στερηθεί την παιδική ανεμελιά.
Στα συνημμένα μπορείτε να βρείτε την απόδειξη της δωρεάς σας και το πιστοποιητικό υιοθεσίας ευχής του προγράμματος.
Σας ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας! Θα θέλαμε ακόμα τα συνημμένα αρχεία να κοινοποιηθούν στο μαθητικό συμβούλιο εφόσον υπάρχει καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συνεισφορά τους και στη μαθήτρια Πρίφτη Ευαγγελία για το ζωγραφικό έργο της με το οποίο συμμετέχει στο διαγωνισμό!