Κοπή βασιλόπιτας 2022

Στο 1ο Γυμνάσιο την Παρασκευή 28/1/2022  πραγματοποιήθηκε  το έθιμο κοπής βασιλόπιτας σε όλα τα τμήματα των τάξεων του σχολείου αλλά και στον Σύλλογο Διδασκόντων. Με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την ευγενική προσφορά του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλους τους μαθητές, καθώς και ένα εκπαιδευτικό δώρο στον τυχερό του κάθε τμήματος.
Μετά το πέρας του ωραρίου στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η εκπαιδευτική κοινότητα και όλο το προσωπικό (διοικητικό και βοηθητικό) έκοψε τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς και διανεμήθηκε σε όλους ατομικό βασιλοπιτάκι από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Η Διευθύντρια του σχολείου ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλους και τόνισε την αγαστή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας ευχαριστώντας το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων για την ουσιαστική συνεισφορά τους.  
Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο γραμματέας του σχολείου μας κ.Χρήστος Αγγελίδης, ο οποίος αποτελεί χρόνια τώρα στυλοβάτη του σχολείου και γι αυτό καταχειροκροτήθηκε από όλους!
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Τσούκα Ασημίνα του προσέφερε το δώρο του, ένα βιβλίο για τον Εμμανουήλ Παπά και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων για τη γόνιμη συνεργασία!
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τα μέλη του ΔΣ για τη σημαντική τους συνεισφορά.
Με υγεία και προκοπή να πορευτούμε το 2022
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: