Μαθητική Θεατρική Παράσταση

Το 1ο Γυμνάσιο Σερρών σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σερρών και την ΚΕΔΗΣ και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, σας προσκαλεί στη μαθητική θεατρική παράσταση “Ιωάννης Καποδίστριας- Ρωξάνδρα Στούρτζα: Μια ανεκπλήρωτη αγάπη” που ετοίμασε, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η θεατρική μεταγραφή του ομότιτλου βιβλίου της Ελένης Ε. Κούκου, έγινε από την κ. Θεοδώρα Τζιντζή, φιλόλογο του 1ου Γυμνασίου Σερρών. Μαθητές -μαθήτριες αλλά και απόφοιτοι πλέον του σχολείου μας μετά από πολύμηνη προσπάθεια μας παρουσιάζουν τη ζωή του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος δολοφονήθηκε άνανδρα πριν 90 χρόνια στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 βυθίζοντας σε πένθος τον Ελληνισμό.

Για την παρακολούθηση της θεατρικής μαθητικής παράστασης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την επιδημία του Covid19.
Για την είσοδό σας στον αύλειο χώρο του σχολείου πρέπει να επιδεικνύεται η αστυνομική ταυτότητα, καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης 6 μηνών ή αρνητικό rapid test 48 ωρών. Για τους ανήλικους βεβαίωση αρνητικού  self test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ώρα προσέλευσης μέχρι 8.15 μ.μ. και από τις 2 εισόδους του σχολείου.
Η Διευθύντρια
Βασιλική Ζέττα

Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: