ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Στολίζω την πόλη μου

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2023 το 1ο Γυμνάσιο Σερρών συμμετείχε στη δράση “Στολίζω την πόλη μου”, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών.

Το σχολείο μας παραβρέθηκε στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή όπου και στόλισε, με το τμήμα Α2 το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας. Το φετινό θέμα μας ήταν “χιονονιφάδες”για τις οποίες, όπως κάθε χρόνο, χρησιμοποιήθηκαν οικολογικά υλικά προκειμένου με το πέρασμα των ημερών να αφήσουν το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα.

Σκοπός της συμμετοχής στη δράση “Στολίζω την πόλη μου”εκτός από την καλλιτεχνική-εικαστική δημιουργία ήταν η χαρά της ομαδικής-συνεργατικής εργασίας καθώς και η συμμετοχή μας στο εορταστικό κλίμα της πόλης. Συντονίστρια της δράσης , ήταν η κ. Γιαννακούδη Μαρία, καθηγήτρια εικαστικών.

Τα παιδιά μας ντυμένα με τα χρώματα των Χριστουγέννων και με ανεβασμένη διάθεση τραγούδησαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές και ομόρφυναν με τον ενθουσιασμό και το κέφι τους τις καρδιές των περαστικών.

Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: