Το πρώτο κουδούνι του σχολ. έτους 2022-23 στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών

Άνοιξε τις πόρτες του το ιστορικό σχολείο μας την 1η ημέρα του διδακτικού έτους και υποδέχτηκε ολόφωτο  τους μαθητές και τις μαθήτριες του! Μέρα χαράς μεγάλης η μέρα της πρώτης συνάντησης με τους νέους μαθητές μας!
Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Θεολόγου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο οποίος απηύθυνε φωτισμένο λόγο στη σχολική κοινότητα. Στη συνέχεια η Διεθιύντρια του σχολείου κ.Ζέττα Βασιλική μίλησε προς τους μαθητές/τριες και τους υποδέχτηκε με θερμά λόγισ στη νέα σχολική χρονιά!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους τη λαμπρή αυτή ημέρα ο Υπουργός Μεταφορών και υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής κ Λευτέρης Αβραμάκης, ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κ. Βασίλης Κατιρτζόγλου , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Γιάννης Δεσποτίδης, ο ΣΕΕ ΠΕ04 και σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας κ.Ζαφειριάδης Ηλίας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ.Καραβασίλης, ο αιρετός και εκπρόσωπος ΑΔΕΔΥ κ Βασίλης Παπαχρήστου , η Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: