Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών

25 Νοεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Το 1ο Γυμνάσιο έστειλε το ηχηρό μήνυμά “Μαζί σπάμε τη σιωπή” με τις εικαστικές και ποιητικές δημιουργίες των μαθητών/τριών του!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις εξαιρετικές εικαστικές δημιουργίες και το μικροδιήγημα με τα οποία συμμετείχαν στη δράση “Μαζί σπάμε τη σιωπή” που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή της Ισότητας του Δήμου Σερρών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στη βία κατά των Γυναικών, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Γιαννακούδη Μαρίας και Φώτη Κατερίνας.

Η ευαισθητοποίηση των νέων ενάντια στη βία, αποτελεί το πιο σταθερό εχέγγυο για τη δημιουργία υπεύθυνων πολιτών που ως ενήλικες θα ζουν με σεβασμό, αποδοχή και αξιοπρέπεια” Με την παραπάνω δήλωση η Διευθύντρια του σχολείου παρέλαβε το ειδικό βραβείο του σχολείου (κατόπιν κληρώσεως) στην εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Δήμο Σερρών στο θέατρο ¨Αστέρια’ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της δράσης  αλλά και τον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Καραβασίλη Γιάννη για την απονομή.

Οι Δημιουργίες των μαθητών/τριών μας στο βίντεο 

Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: