Εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄Γυμνασίου στα Γιάννενα -Ζαγοροχώρια

Με την ασφαλή επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε η 4ημερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ Γυμνασίου στον Νομό Ιωαννίνων αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Γυμνασίου την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 ξεκίνησαν για την εκπαιδευτική εκδρομή τους στον Νομό Ιωαννίνων σε τόπους ιστορικής μνήμης και αρχέγονης παράδοσης μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους. Η λίμνη Παμβώτιδα τους υποδέχτηκε ηλιόλουστη! Περιηγήθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο του Μαντείου της Δωδώνης αφιερωμένο στον Δία και το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης. Επισκέφθηκαν στο Νησάκι της κυρά Φροσύνης με το μοναδικό Μουσείο, το κάστρο των Ιωαννίνων και το Μουσείο Αργυροχοείας. Περιηγήθηκαν στους δρόμους της ιστορικής πόλης 
Την τρίτη ημέρα  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Γυμνασίου, επισκέφθηκαν τους τόπους της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς με το ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος, στα μοναδικά Ζαγοροχώρια 
Ξεχωριστή η επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών μας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου μετά από πρωτοβουλία της Διευθύντριας, είχαν το μοναδικό προνόμιο να ενημερωθούν από τους καθηγητές και τους υπεύθυνους για τα προγράμματα και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, να επισκεφθούν τους χώρους, τα αμφιθέατρα και τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.
Θερμές ευχαριστίες στον Σερραίικής καταγωγής Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμ.Οικονομικών Επιστημών κ.Σταυρακούδη, ο οποίος εντυπωσίασε όλους με την αμεσότητα του λόγου του. Υπεύθυνοι- συνοδοί οι εκπαιδευτικοί Κατιρτζόγλου Ανθιμος., Παπαδοπούλου Άρτεμις., Κώττη Γερακίνα. και Σίμου Κλεοπάτρα.
Θερμές ευχαριστίες στο πρακτορείο Aggelos Kakaridis για την ασφαλή και υπεύθυνη μετακίνηση των μαθητών μας.
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: